Ab(h)out


Ab Houtcreaties geeft workshops houtbewerken met elektrisch gereedschap. Wij staan voor belevingsgericht houtbewerken met tastbaar resultaat onder aanstekelijk enthousiaste begeleiding. Daarbij werken we van passie naar educatie (en niet andersom). Maak met plezier wat je graag wilt maken en gaandeweg leer je hoe tot je eindresultaat te komen. Gereedschappen, materialen en begeleiding staan voor je klaar. Hiervoor zetten we onze ervaringen als meubelmakers en groepsbegeleiders in. Bedrijfsuitjes, scholen, jubilea, kinderfeesten, vrijgezellenfeesten en geen vraag is te gek. Zo komen er 80 kinderen in een dagdeel en maakt een team in 2 uur een prachtige pingpong tafel-bureau voor op kantoor. Leraren draaien hun eigen houten figuren voor in de klas. Je vindt bij ons een heerlijk enthousiasme over het ambacht hout.

Wil je bij teambuilding extra verdieping dan verzorgen wij na afloop intervisie, bijvoorbeeld volgens de gekleurde denkhoeden van De Bono. Of aan de hand van eigenschappen van verschillende houtsoorten. Wat zijn ieders kwaliteiten, waarin zien we dat terug op het werk en tijdens de workshop, wat kunnen we van elkaar leren, hoe versterken we ons team? Hiervoor maken we gebruik van onze opleidingen tot sociotherapeute, hypnotherapeute en bedrijfswetenschapper. En onze ervaringen als adviseur, coach en consulent.

Het bedrijf is van:

logo A Houtcreatiesnke de Groot  logo b Houtcreatiesart Zwartjens

Zij hebben beiden een passie voor hout en mensen. De werkplaats is onderdeel van De Smeltkroes in het inspirerende Honigcomplex.

Contact:

E-mail: info@abhoutcreaties.nl | Telefoon: 06-22495367 | Internet: www.abhoutcreaties.nl

Facebook: www.facebook.com/abhoutcreaties (like if you like)

Adres: Ab Houtcreaties | De Smeltkroes – Unit 16 | Waalbandijk 16 | 6541 AJ  NIJMEGEN

Contactformulier: Contact opnemen door het invullen van dit contactformulier kan natuurlijk ook:

Route:

Route De Smeltkroes

Op de Waalbandijk kunt u gratis parkeren. Volg de wegwijzers naar De Smeltkroes.

Per auto:

Vanuit Arnhem: N325 richting Nijmegen. Bij Lent rechts de S100 op de brug over (De Oversteek). Verder zie onderstaande kaarten en bewegwijzering ter plaatse.

Vanuit Venlo: A73 knooppunt Neerbosch rechts aanhouden richting Nijmegen. Bij stoplichten rechtdoor. Bij de rotonde de 2e afslag richting Arnhem de S100, de Energieweg op. Verder zie onderstaande kaarten en bewegwijzering ter plaatse.

Vanuit Tiel A15 / A50 Knooppunt Ewijk A73 knoopunt Neerbosch richting Nijmegen. Bij stoplichten rechtdoor. Bij de rotonde de 2e afslag richting Arnhem de S100, de Energieweg op. Verder zie onderstaande kaarten en bewegwijzering ter plaatse.

Te voet:

De Waalbandijk is 17 minuten lopen vanaf het station. Vanaf het Stationsplein, Stieltjesstraat, Nieuwe Marktstraat, Linksaf onder de treinpoort door, langs de haven en volg het fietspad (Waalbandijk) naar de het Honig Complex, De Smeltkroes.

Graag tot ziens voor bedrijfsuitjes, kinderfeesten, bruiloften, jubilea, buurtfeesten en andere gelegenheden.